VELKOMMEN TIL PINCHO NATION - VERDENS FØRSTE APPRESTAURANT! 

Hos oss er det du som gjest som klapper takten. Ved hjelp av vår app booker du enkelt bord og sjekker ut menyen. Det er også via appen du bestiller, betaler og samler bonuspoeng. Slik foregår det:

 

 
 

 

1. LAST NED APPEN OG BESTILL BORD

Last ned Pincho Nation-appen, og bestill bord på din nærmeste restaurant.  Så fort du har gjennomført bookingen vil du motta en sms med bekreftelse på telefonen din.

Trenger du å gjøre endringer i bookingen? Gjør det ved å svare på sms’en!

 
 
 

 

2. SJEKK UT MENYEN

Når du ankommer en Pincho Nation-restaurant vil en av våre hyggelige servitører vise deg til plassen din, og du vil motta en bord-kode som du skal bruke ved bestilling.

Du finner den komplette menyen i appen – nydelige drinker og fristende retter presenteres med bilder og informasjon, for å være sikker på at du vet hva du bestiller. Velg hva du ønsker å bestille ved å trykke på den grønne pluss-knappen.

 
 
 

 

3. PÅ TIDE Å BESTILLE

Når du har fått tid til å se igjennom menyen og valgt ut det du vil spise og drikke, så klikker du på ”Order” knappen. Appen ber deg om å registrerer en profil (kun ved første gangs bruk), og så taster du inn bord-koden for å gjennomføre bestillingen.

Et tips er å bestille flere ganger – kanskje drinker først, og deretter mat, og så kanskje dessert til slutt? Du kan bestille så mange ganger du ønsker!

 
 
 

 

4. VELKOMMEN TIL KJØKKENET!

Når maten/drikken din er klar vil du motta en melding på telefonen din. Du er nå velkommen til å hente bestillingen din i kjøkkenet/baren.

 
 
 

 

5. BETAL TIL BETJENINGEN, ELLER VIA APPEN

Når du er mett og fornøyd, er det på tide å betale for besøket. Du kan velge mellom å betale til betjeningen, eller via appen. Hvis du velger sistnevnte vil betalingen din føre til at du mottar bonuspoeng, som du kan bytte i en gratis rett ved ditt neste besøk.

Les mer om bonussystemet →