Slik fungerer appen!

Reserver bord, bestill og betal via appen. Raskt og enkelt, dessuten kan du få bonus!

1. LAST NED OG RESERVER BORD

Begynn med å laste ned appen vår Pincho Nation, den er tilgjengelig i App Store for iPhone og i Google Play for Android.

Velg ønsket restaurant og reserver bord. Du vil motta bekreftelse på bestillingen på SMS. Eventuelle ønsker, endringer eller avbestillinger kan meddeles ved å svare på denne SMS-en. Via appen kan du også sende en forespørsel om å reservere for større grupper.

2. SJEKK UT MENYEN

Når du har valgt restaurant, finner du hele menyen i appen. Vær nøye med å velge riktig restaurant. Restaurantene våre har ulike menyer med lokale variasjoner. Alle våre gode småretter og leskende drikker presenteres med bilder. Der det trengs, finnes det også allergiinformasjon, slik at du vet hva du bestiller. Du kan sjekke ut menyen allerede før du kommer til restauranten.

Vel på plass legger du til retter og drikke i bestillingen ved å klikke på plusstegnet i menyen. Vi anbefaler å bestille fem–seks retter.

3. BESTILLE

Når du er fornøyd med listen med mat og drikke, er det på tide å bestille. Trykk på «Bestill», tast inn bordkoden du fikk av personalet da du kom, og så er det bare å sende i vei bestillingen.

4. VELKOMMEN TIL Å HENTE BESTILLINGEN

Når bestillingen er ferdig, mottar du en melding på mobilen din. Da er du velkommen til å gå og hente maten og drikken. Maten hentes i luken ved kjøkkenet og drikken i baren. Ta gjerne med legitimasjon til baren hvis du har bestilt noe alkoholholdig.

5. BETAL VIA APPEN ELLER TIL PERSONALET

Når du er klar for å betale, kan du gjøre det direkte i appen. Hvis du velger å betale via appen, får du dessuten bonuspoeng på kjøpet ditt, som kan omdannes til gratis tapas under ditt neste besøk. Du kan selvsagt betale med kort også, men da får du ingen bonus. Bare kontakt personalet, så kommer de og tar betalt ved bordet.

SAMLE Pincho Nation-BONUS!

Når du betaler regningen via appen, får du bonuspoeng. 1 kr = 1 poeng. Disse bonuspoengene kan omdannes til gratis tapas under ditt neste besøk.

Reserver bord, bestille og betal i appen