Hvordan vi opprettholder et trygt restaurantmiljø på Pincho Nation under Covid-19

En stor takk til deg som velger å være gjest på Pincho Nation. Vi er så glade for at du velger å besøke oss, til tross for krisetiden vi er i. Uavhengig om du velger å sitte i reastauraten eller bestille Take Away, tusen takk!

Det at dere velger å besøke oss er avgjørende for vår framtid, samtidig som vi vil at dere skal føle dere ivaretatt og trygge når når dere besøker restauranten vår. Derfor vil vi dele med dere hva vi gjør for å skape et sikkert restaurantmiljø og unngå ytterligere smittespredning av Covid-19.

2020-11-05
På grunn av dagens situasjon kan vi ikke ha større grupper enn 10stk. Vi følger med på oppfordringene fra regjeringen og oppdaterer både oss selv og hjemmesiden med små mellomrom.

Vi ber også alle om å bruke munnbind når de besøker oss. Dette skal brukes når du beveger deg i restauranten, når du sitter ved bordene trenger du ikke ha det på. Om du ikke har munnbind, er det mulig å få dette av oss. 

Vi beklager om dette går ut over deg som gjest, samtidig gjør vi dette for alles del. Sikkerhet og trygghet er viktige for oss under denne pandemien, og vi vil forsikre oss om at vi ikke er med på smittespredningen. 

Dere er hjertelige velkomne inn til oss, vi sees!🎪

Come celebrate with us!

There are many good reasons to celebrate, and crème brûlée, mini burgers and candy drinks are a few of the tastiest. Get the gang together and celebrate your best friend’s fabulous new job, your sister’s name day or becoming an aunt for the third time. Tell your boss that an after work at Pincho Nation will add plus points to the karma account. All you need to do is book a table – the great atmosphere, soft music and fantastic surroundings are all on us. Welcome!

Tips from the barMojitos
Work at Pincho NationWould you like to be part of our amazing team?Vacancies