Hvordan vi opprettholder et trygt restaurantmiljø på Pincho Nation under Covid-19

En stor takk til deg som velger å være gjest på Pincho Nation. Vi er så glade for at du velger å besøke oss, til tross for krisetiden vi er i. Uavhengig om du velger å sitte i reastauraten eller bestille Take Away, tusen takk!

Det at dere velger å besøke oss er avgjørende for vår framtid, samtidig som vi vil at dere skal føle dere ivaretatt og trygge når når dere besøker restauranten vår. Derfor vil vi dele med dere hva vi gjør for å skape et sikkert restaurantmiljø og unngå ytterligere smittespredning av Covid-19.

Restauranten vår følger de krav og rekommandasjoner som er gitt og vi forsøker i tillegg å tenke litt i forkant slik at vi kan se hva vi kan gjøre som et lite ekstra. Dette for å gjøre restaurant besøket til deg og andre gjester trygt og godt.

Nedenfor ser man eksempler på tiltak vi har gjort: 

• Vi har endret bookingsystemet vårt, slik at færre gjester kan booke samtidig. Dette for å unngå kø både utenfor og inne i restauranten. 

• Vi har også endret måten å levere Take Away på, slik at når du henter take awayen trenger du ikke gå lengre inn i restauranten enn til inngangen.

• For deg som velger å spise maten i restauranten vår har vi gjort det slik at kjøkkenet bare kommer til å sende «Maten er klar», for en gjest av gangen. Dette hjelper til at det blir mindre pågang ved kjøkkenet hvor du henter maten, og du som gjest kan føle deg trygg ved å holde god avstand til andre gjester og de ansatte. 

• Vi har gjort det slik at vi ikke tar i bruk alle bord, slik at du som gjest og ditt selskap ikke sitter direkte plassert innstill et annet selskap. 

• Vi har fjernet alle vannflasker, glass og bestikk som finnes på våre stasjoner. Nå ber vi deg som gjest å hente egne glass og vannflasker i baren for å unnvike unødvendig spredning. Bestill ligger på bordene.

• Våre ansatte bruker plasthansker når de dekker på bordet.

• Ansatte i kjøkken og bar bruker hansker både under forbereding av mat og drikke, samt under servering. Hanskene byttes regelmessig, og alltid etter å ha berørt noe annet enn mat.

• Popcornhåndtering - Et Pincho Nation besøk er ikke fullstendig uten popcorn!
Nå setter vi klart popcorn i forkant av åpning slik at det står klart i popkornmaskinen. Hovmester og servitører anvender også hansker når de deler dette ut til gjestene. 

• Vi tørker og desinfiserer alle kriker og kroker fortløpende mens vi holder åpent, spesielt overflater som blir brukt av ansatte og gjester, som dørhåndtak og bar- , og kjøkken disk.

• Vi har sikret at restaurant har en rutine for håndvask som alle ansatte kjenner til og følger.
Selv om det er hyggelig å klemme, så holder vi avstand. Vi tar ikke på hverandre, ikke en gang i hånda. 

• Vi er ekstra nøye med å rengjøre toaletter og andre fellesarealer mens vi holder åpent, dette gjøres minst en gang i timen. Vi gjør det vi kan for å opprettholde en grundig og rengjort restaurant. 

• Våre medarbeidere er det viktigste for oss og vi har informert de under hele pandemien, også hvordan vi skal gjøre det med fremtidige rutiner. Dette for at de også skal kunne føle seg trygge i sine omgivelser og arbeid, slik at de fortsatt kan levere den opplevelsen vi vil at du som gjest skal sitte igjen med etter et Pincho Nation besøk. 

Om dere er en større gruppe: 
Ikke del mat. 
Ikke bruk samme app. 
Med mindre man tilhører samme hushold.

Vi håper at du som gjest har fått svar på eventuelle spørsmål med denne informasjonen om hvordan vi håndterer situasjonen, og hvordan vi skaper et trygt restaunantmiljø og unngå videre smittespredning.

Håper vi snart sees igjen i vår restaurant og glem ikke å prøve vår fantastiske Take Away!

Book a table, orderand pay in the app